COME CLOSER

Events 2023

ARTIST TALK

4 Juni – 15:30

De Kracht van Verbeelding

Zondag 4 Juni
15.00 walk-in
15.30 start evenement
16.30 drinks
Hotel Arena
Oosterpark
’s-Gravesandestraat 55
1092 AA Amsterdam
Hier AANMELDEN

PODIUM DISCUSSIE

12 mei @ de KRING

PR:OUD – Trots op leeftijd
Met Cees Holtkamp, Joos Ockels en de makers van PR:OUD Micaela Bartels & Sevilay Maria van Dorst zullen in de Kring in gesprek gaan over de schoonheid, kracht en eigenwijsheid van een mens op leeftijd.
WO 12 MEI, 19.00
MEER INFO EN RESERVEREN VIA WWW.KRING.NL
VOOR LEDEN GRATIS TOEGANG, WEL RESERVEREN, VOOR NIET LEDEN EEN KLEINE BIJDRAGE.
 

EXPOSITIE

5 MEI – 5 JUNI

Laat je inspireren en verander je perspectief met deze prachtige fototentoonstelling. Micaela Bartels en Sevilay Maria van Dorst laten de kracht, schoonheid en (eigen)wijsheid van een mens op leeftijd zien.
Vrijdag 5 mei 2023
18:00 – 20:00 uur
Hotel Arena
Oosterpark
’s-Gravesandestraat 55
1092 AA Amsterdam
MEER INFO

ARchief

 

ARchief

 

FOTOKRONIEK

22 mAART @ PAKHUIS DE ZWIJGER

PR:OUD – Trots op leeftijd
Zo krachtig heb je ouderen (bijna) nog nooit gezien. Ze komen in de regel in twee smaken. Met kromme rug en stok, verdrietig uit het raam starend, of met een volle bos haar en stralende lach van het uitzicht genietend op een of andere bergtop.
De beeldtaal hiervan is duidelijk. 
Oud worden is vervelend, en succesvol oud worden is alleen weggelegd voor degenen die hun jeugdige uitstraling en sportieve lijf weten te bewaren. Hoog tijd om deze vastgeroeste denkbeelden wat nieuw leven in te blazen. De innemende beelden van fotografe Sevilay Maria van Dorst zijn een sprankelend eerbetoon aan de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van een mens op leeftijd.

Sprekers
Sevilay Maria 
Micaela Bartels
Joos Ockels
Marjan Sax
Melvin Anderson
WO 22 MRT, 20.00
@ Pakhuis de Zwijger
Amsterdam
 
 
 

EXPOSITIE

7 MRT – 30 APr

Van 7 maart tot 30 april laten initiatiefneemster Micaela Bartels en fotografe Sevilay Maria van Dorst een ander beeld zien van OUD dan het gebruikelijke. Onder het motto ‘PR:OUD – trots op leeftijd’ gaat het duo vastgeroeste stereotypen te lijf. De tentoonstelling geeft het startschot voor een landelijke bewustwordingscampagne.
DE HALLEN AMSTERDAM
maandag 07 maart 2023 – zondag 30 april
09:00 t/m 23:00
MEER INFO

BOEK LANCERING

11 MRT

PR:OUD – het koffietafelboek bevat meer dan 350 pagina’s met inspirerende beelden en inzichten over de betekenis van ouder worden en oud zijn. Het biedt aanknopingspunten voor een herwaardering van de eigen levensloop én laat zien dat het (be)leven van vele jaren een geschenk is, dat je steeds dichter bij je eigen essentie brengt. Het PR:OUD-gevoel is niet alleen relevant voor ouderen, maar voor iedereen die ouder wordt. Het boek – een prachtig cadeau om te geven én te ontvangen – verschijnt 11 maart 2023.

 

WIJ ZIJN TROTS OP LEEFTIJD
hello@pr-oud.com 
© 2022 pr-oud.com
→ PRIVACY